Održan 20. Dan za Vas

Home » Najave i novosti » Održan 20. Dan za Vas
vest3

Dragana Jovanović s Dana za Vas poručila ženama da budu uspešne i svoje

 

uz-vestDragana Jovanović, renomirani life, health i business coach i trener za lični razvoj, održala je svoj 20. po redu, jubilarni Dan za Vas na temu “Uspešna i svoja”. Na tragu svog dugogodišnjeg rada iz raznih oblasti ličnog razvoja i letos objavljenog priručnika “Uspeh je u nama – Čarobna kutija alata za lični razvoj”, u kojem nas uči da sreća stvara uspeh, a ne obrnuto, i da istinska sreća i uspeh ne mogu postojati bez ličnog razvoja i rada na sebi, Dragana Jovanović je osmislila Dan za Vas kao svoj mesečni besplatni događaj za žene svih generacija koje okuplja oko poruke da su lični razvoj i briga o sebi važni temelji života svake žene.

vest2“Dvadeseti Dan za Vas za mene je bio poseban, ne samo zato što je jubilarni, već zbog toga što je dokazao da ideja oko koje smo se okupili ima smisla onima zbog kojih je napravljena – ženama. U opštem ubrzanju i multitaskingu, koji nam je postao modus vivendi, lako je izgubiti sebe. Dan za Vas nas temama koje obrađuje i praktičnim alatima koje daje vraća sopstvenim vrednostima na način da shvatamo da je briga o sebi preduslov zdravlja, sreće i uspeha. Upravo zbog toga sam Dan za Vas započela istinitom pričom ‘Kako sam od Neko – postala Ja‘ i na sopstvenom primeru pokazala da možemo da biramo kakav ćemo život živeti. Iako nije lako, kada znamo alate, imamo mnogo više mogućnosti da upravljamo sobom i svojim životom. Jedan od tih alata je office yoga, moj anti stres autorski program kojim sam završila radionicu“, naglasila je Dragana Jovanović.

Glavni deo Dana za Vas bio je panel koji se održao pod posebnim pokroviteljstvom magazina “Lepota i zdravlje”, a u njemu su učestvovale “Uspešne i svoje” – Lidija Ćulibrk, glavna urednica magazina “Lepota i zdravlje”, muzičarka i voditeljka Ida Prester, slikarka Biljana Cincarević i novinarka Saša Simović, koje su na sopstvenim životnim primerima razgovarale o tome koliko je važno u životu i karijeri ostati svoja i autentična. Panel je vodila glavna urednica portala Aska.rs Bojana Kesić.

vest4

“Ponosna sam što smo na ovom Danu za Vas naše gošće podstakle da pričaju o izazovovima i inspiracijama sa kojima se susreću na putu koji su izabrale. Ono što je meni bilo posebno iskustvo je da su sve te divne žene, pored toga što su uspešne i svoje, ujedno i plemenite. Svrha autentičnosti nije sebičnost, već upravo suprotno – ostvarena žena zna da je deo zajednice u kojoj živi i doprinosi na način koji je njoj moguć. I osmeh, i lepa reč su doprinosi jer njima možemo nekome da ulepšamo dan!”, rekla je Dragana Jovanović, koju su uz magazin “Lepota i zdravlje”, podržali i Prva Srpska TV, dm-Drogerie markt Srbija, Grand aroma, Mg Mivela, Reda Milano, L’Oréal Paris i Laguna.

vest5Uz Dan za Vas, koji je redovni besplatan događaj za žene, Dragana Jovanović razvila je i svoj program namenjen primarno poslovnim ljudima – Dan za Tebe, koji uspešno provodi s top menadžerima u brojnim korporacijama i medijskim kućama, kako u Srbiji, tako i u susednim državama, prenoseći im svoj know-how i podučavajući poslovno uspešne ljude tehnikama i alatima koji im daju mogućnost da ustraju na putu prema svojim poslovnim i životnim ciljevima.

Copyright by Old TomCat