O nama

NEW LIFE CENTAR

 

akcija

U toku 10 godina, Life centar koji od 2016. prerasta u savremeni koncept New Life centra je na elitnim lokacijama – Zira, Impuls hol, Colonial Sun, Metropol, Crowne Plaza i konačno, Hotel Jugoslavija, imao preko 10 000 zadovoljnih klijenata – korisnika treninga Life centra, učesnika Dana za Vas i koučing programa Dragane Jovanović. Među klijentima Dragane Jovanović su brojni uspešni i visoko pozicionirani menadžeri i zaposleni u firmama kao što su Societe General, JTI – Japanaise Tobacco, Dm drogerija, Direct media, Adria media, Prva Srpska TV i menadžeri mnogih drugih korporacija.

S Draganom Jovanović vežbaju i brojne javne ličnosti iz područja muzičkih i scenskih umetnosti i sporta. Od osnivanja, Life centar je podržao i pomogao organizovanje 11 uspešnih foruma “Fit i zdrava mama”– o zdravoj trudnoći na kojima je učestovalo više od 4000 žena. Life centar je učestvovao poslednjih 8 godina u 16 „Sensa vikenda“ kao lider iz oblasti body & mind programa na kojima je bilo preko 7000 učesnica.

Life centar je dugi niz godina bio partner popularnog projekta Naxi plaža, Naxi radija u saradnji s magazinom Story na zumba party programima, u saradnji s magazinom Sensa na joga programima a pomogao organizaciju 4 “Savršena vikenda” na Adi 2013. i 2014. godine. Life centar je sa svojim trenerima na čelu s Draganom Jovanović učestvovao na svim manifestacijama “Festival zdravlja”, na više izdanja “Joga festivala” te na svim Fitnes konvencijama u organizaciji Saveza za rekreaciju Srbije i Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

dragana-jovanovic3

akcija3

Copyright by Old TomCat